Snimanje dronom

Snimanje dronom

Imate odličnu ideju kako savršeno i zraka snimiti Vašu svadbu, proslavu ili kuću no nedostaje Vam dron kako bi ostvarili svoju ideju? Nema problema!

Mi za Vas obavljamo snimanje iz zraka za različite potrebe, od snimanja objekata, različitih evenata do vjenčanja.
Snimanja vršimo profesionalnim DJI Phantom 4 v2.0 dronom sa mogučnošću snimanja u 4K rezoluciji.

Ukoliko imate ideju oko snimke mi ćemo je sigurno realizirati. Za svako snimanje isporučujemo račun te za Vas pribavljamo sve potrebne dozvole za let i snimanje.

Snimanja izvodimo u svim djelovima Lijepe naše te Vam na ovim videima prikazujemo samo djelić naših snimanja.

Video sniman iz zraka pomoću drona koji prikazuje izgradnju poslovne zgrade MATRIX 1 na Slavonskoj aveniji u Zagrebu od strane tvrtke GTC. Video je sniman  svaka 2 tjedna kroz period od godinu dana unutar 2018. i 2019. godine. Originalan video je snimka u 4K rezoluciji sa 24 sličice u sekundi po zahtjevu klijenta, te sadrži više od 12h snimki, a videi koji Vam prikazujemo ispod su samo manji dio kompletnog sadržaja.  

Ne morate brinuti niti u slučaju eventualne štete jer naš dron je pokriven policom osiguranja za treže osobe ukoliko dođe do bilo kakve nezgode. 

Iza nas su deseci odrađenih snimanja, a naše radove možete pogledati na Facebook stranici naše tvrtke:   https://www.facebook.com/CrnkovicUsluge/ 

ili pogledati YouTube video: 

https://www.youtube.com/channel/UCLK0MEzK2807ML3hRDt66Ww

Što još čekate ? 

Kontaktirajte nas !