RESPONZIVAN WEB DIZAJN

Izrađujemo responsivne web stranice kako bi prikaz na mobitelu, tabletu, laptopu i stolnom računalu uvijek bio jednak.

Budite korak ispred konkurencije

U vremenu u kojem živimo tvrtke s profesionalnim i dobro dizajniranim web stranicama uvijek su korak ispred konkurencije. Prema posljednjim istraživanjima sve veći broj osoba u potrazi za nekim proizvodom ili uslugom iste će prvo potražiti na Internetu, a tek će u slučaju nepronalaska tražene informacije pristupiti drugima izvorima informacija. Razlog tomu svakako je ubrzani životni tempo suvremenog čovjeka, ali i svedostupnost Interneta. Broj aktivnih on-line korisnika kojima je Internet nadohvat ruke raste svaki dan zahvaljujući i naprednim mobilnim telefonima, te pojeftinjenju usluga spajanja.

Što je potrebno za dobar web dizajn?

Prije kretanja u izradu vaše web stranice poželjno je poslati smjernice, logotip vaše tvrtke ili proizvoda, te fotografije. U slučaju da nemate nešto od navedenog, rado ćemo vam pomoći savjetom ili konkretnom realizacijom.

Opasnost lošeg web dizajna

Svjesni smo činjenice da web stranice mogu biti prva točka kontakta s potencijalnim klijentom. Loše web stranice učinit će štetu za vaše poslovanje više nego što mislite. Ako vaše web stranice izgledaju neprofesionalno i kaotično, potencijalni kupac će pretpostaviti da je to odraz vaše tvrtke.
Dobro i profesionalno dizajnirane web stranice s jasnom i jednostavnom navigacijom, pridonijet će profesionalnosti i poslovnosti vaše tvrtke i krajnjem kupcu uliti sigurnost i povjerenje. To može biti presudan čimbenik zašto je kupac odabrao vašu tvrtku u odnosu na konkurenta.

Izrada web trgovina

Izraditi ćemo vam kompletni web shop sa slikom i opisom proizvoda, kako bi kupce što lakše privukli kupce.

Višejezične stranice

Trenutačno nudimo izradu stranicu na engleskom i hrvatskom jeziku

Screenshot-2020-03-09-at-14.37.32.png

SEO OPTIMIZACIJA

SEO optimizacija stranice omogućuje vam bolje rezultate na google search engine-u te time povećava preglednost i prodaju proizvoda na vašoj stranici

Faze izrada web stranice

Prva faza

Dogovor o izradi Web stranice gdje klijent iznosi svoje želje i zahtjeve. 

Druga faza

Obavještavamo vas dali proces izrade ide po planu i redovito vas upoznajemo sa napredkom projekta. Također pomažemo vam i usmjeravamo vas u pripremi materijala potrebnih za izradu web stranice (tekstovi, slike, vizuali…).

Treća faza

Prije puštanja web stranice ‘live’ osigurat ćemo vam link na kojem možete pregledati vašu web stranicu u potpunoj funkcionalnosti te dati svoje prijedloge za korekcije ako su potrebne.

Četvrta faza

Nakon isporuke web stranice osiguravamo vam obuku za unos i izmjenu sadržaja kako bi samostalno mogli upravljati sadržajem vaše web stranice ili našu potporu uz dogovor.