Upravo ste ostvrorili svoju tvrtku ili obrt te trebate web stranicu?

 

Ili možda jednostavno želite pisati svoj blog?

 

Nema problema! Mi Vam možemo pomoći.

 

Kao dio naših usluga nudimo Vam kreiranje malih, srednjih i velikih web stranica sa mogućnošću spajanja na druge sustave u slučaju potrebe. Radimo prema Vašim željama i potrebama, uz stručne savjete za bolje rezultate. Brinemo se da web bude tehnički ispravan, uz optimizaciju sadržaja za tražilice, tako da Vas pronađu Vaši idealni klijenti i korisnici!

 

Ispravan prikaz weba na svim uređajima!

 

U današnje vrijeme je jako važno kako se web stranice prikazuju na mobilnim uređajima. Zato prilikom izrade weba obavezno radimo prilagođen prikaz na mobilnim uređajima, tzv. responzivan dizajn.

To znači da se sadržaj weba prilagođava ovisno o veličini ekrana tako da čitatelj može pregledavati sav sadržaj i koristiti sve funkcionalnosti weba. Na ovaj način postižemo odličan prikaz weba na laptopima, tabletima i mobitelima.

Web stranice obavezno prilagođavamo prema onome što traže Vaši idealni kupci i korisnici. U svaki web je uključena optimizacija sadržaja za tražilice. Vodimo računa o svemu što je važno kako bi se web prikazao na visokoj poziciji u Google tražilici, a da do Vas dolaze oni koji traže to što nudite!

 

Sve naše web stranice izrađujemo isključivo u WordPressu koji je potpuno besplatan za osobnu i komercijalnu upotrebu.

 

http://crnkovic-usluge.hr/kontakt/